Gast-workshop bij KreaDoe Utrecht

Tijdens de KreaDoe in Utrecht van dit jaar heb ik een gast-workshop mogen geven: digitaal tekenen op de iPad met Procreate. Hiervoor was ik uitgenodigd door Brenda Bakker, mede-expert op het gebied van digitaal tekenen op de iPad. Het was een super leuke ervaring en ik kijk er met een warm gevoel en veel plezier op terug!

 

Tijdens de workshop hebben we een leuke eland getekend. Hiervoor heb ik een handig E-book gemaakt dat los verkrijgbaar is. Hierin staat stap voor stap uitgelegd hoe je deze leuke eland kunt tekenen. Het E-book is verkrijgbaar voor €12,50. De schets, kleurenpalet en brushes zijn inbegrepen. 

 

E-book Grappige Eland

Wil je dit E-book ontvangen? Vul dan dit contactformulier in en geef bij het opmerkingenveld aan dat je het E-book wenst. Kosten zijn €12,50. Ik stuur je dan een tikkie en na ontvangst van de betaling ontvang je een link waarmee je het E-book kunt downloaden. 

 

Opmerking: dit betreft een digitaal product en kan niet geretourneerd, geruild of geannuleerd worden. Neem contact met mij op als er problemen met de bestelling zijn.