Boek "De nieuwe kleren van de koning"

Met heel veel plezier en enthousiasme werken Stefan Vrancken en ik samen aan een kinderboek, gebaseerd op het bekende sprookje van "De nieuwe kleren van de keizer". Het verhaal neemt je mee terug in de geschiedenis van Maastricht. De Franse koning Lodewijk XIV verovert de stad in 1673 en ontmoet diverse  Maastrichtenaren uit die tijd, waaronder Väös Hardy en Reinier Hamelers. Een "waargebeurd sprookje" met een vrolijke mix van fantasie en werkelijkheid....

 

Het boek zal in full colour verschijnen en zal 48 bladzijden omvatten, met circa twintig tekeningen. Het betreft een boek met een harde cover (genaaid gebonden) en heeft de afmeting van 23x23cm.

 

We gaan nu naar de laatste fase van ons boek: de titel is bepaald (De nieuwe kleren van de koning), het ISBN nummer is aangevraagd, de laatste illustraties worden getekend en bijgewerkt, de laatste stukjes tekst worden geschreven, én we willen het boek graag ook in het "Mestreechs" laten vertalen! Ook dit is nu gelukt, nu we een vertaler hebben gevonden! Er is nog genoeg te doen, maar het eind komt beetje bij beetje in zicht! We hopen dat het boek medio 2024 in de winkels ligt, het kan iets eerder of iets later zijn. Welke winkels dit zullen zijn of hoe je het boek kunt aanschaffen, kun je binnenkort hier lezen. 

 

Op de hoogte blijven

Wil je een beetje blijven volgen hoe het gaat? Volg ons dan op Instagram en Facebook. Daar komen ook af en toe wat plaatjes voorbij....

@stefan_maastricht

@annemiekesatijn

Volg ook vooral de Facebookpagina Historia Traiecti ad Mosam om de voortgang van het boek te volgen.

 

Voorinschrijving/ intekenlijst

Het boek zal in beperkte oplage verschijnen. Ben je nu al enthousiast en wil je graag zeker zijn van een boek? Dan heb je nu de mogelijkheid tot een voorinschrijving. Bij tijdige voorinschrijving word je zelfs, indien gewenst, op de intekenlijst geplaatst die in het boek wordt opgenomen. Je mag ook de naam laten vermelden van diegene aan wie je het boek eventueel cadeau wilt doen. Het boek verschijnt in twee versies: een Nederlandse versie en een "Mestreechse" versie. Uiteraard mag je ze ook allebei bestellen. 

 

De prijs bij voorinschrijving is €24,95 en is geldig tot 1 maart 2024. Daarna wordt dit €27,50 en kan jouw naam niet meer in het boek vermeld worden. Je kunt dan wel nog middels dit formulier aan de nieuwe prijs bestellen.

 

We houden je op de hoogte wanneer het boek afgehaald kan worden. Dat kan bij Stefan (in Maastricht) of bij mij (in Gronsveld). We kunnen het boek ook naar je toesturen maar dan worden verzendkosten van €7,50 in rekening gebracht.

Mocht je je liever bedenken en het boek eerst in de winkel willen zien, dan kan dat natuurlijk altijd!